Tilbage til E-bøger                                       Frem til bogen: ALLAN

ALLAN.

 

Resume af bogen Allan.

 

En dreng stikker af hjemmefra fra sin mor, der er luder. Ved en tilfældighed, eller er det skæbnen, kommer han i kontakt med en politimand, som for nylig har mistet en søn på drengens alder.

 De to får en lang samtale, der resulterer i, at politimanden beslutter at hjælpe drengen. Hans kone har haft det meget svært med at have mistet sin søn og er taget hjem til sine forældre. Da hun har fået det lidt bedre, beslutter hun at hjælpe sin afdøde søns ven, som hun havde lovet ham. Han er imidlertid ikke dukket op i skolen den sidste uge, så hun tager hjem for at tale med sin mand om, hvordan de finder drengen. Da hun kommer hjem, er manden ikke hjemme, men drengen er der, og det viser sig, at det netop er ham hun har ledt efter. Efter det første chock bliver hun enig med sin mand om at tage sig af drengen fremover. Det giver dem begge ny livslyst, og deres familie kommer igen til at fungere godt.

 Drengen begynder i en ny skole og får der en god ven. Det viser sig, at vennens far kender familien

Og der udvikler sig et godt venskab mellem de to familier.

 Drengens mor bliver myrdet, og der dukker folk op fra hans fortid, men takket være hans plejeforældre og vennen kommer han igennem problemerne og får en god tilværelse sammen med sine nye forældre, der har besluttet at adoptere ham.

 Livet går ikke i stå, fordi der er en, der dør. De overlevende  skal leve videre, og finder man nogen, man kan gøre noget for, er det en god måde at komme videre på.